ФЛУОР И ФЛУОРОЗЕ - ИСХРАНА

Флуор и флуорозеИзбор Уредника
Површина испод криве плазме (концентрација) - време
Површина испод криве плазме (концентрација) - време
Флуор и флуороза. Потребе и храна за допринос. Додаци флуорида: чему служе? Да ли су безбедни или нису?