МАКСИМАЛНА ПОТРОШЊА КИСЕОНИКА - ФИЗИОЛОГИЈА

ВО2мак у фитнесуИзбор Уредника
Површина испод криве плазме (концентрација) - време
Површина испод криве плазме (концентрација) - време